Valutor:
sweden
  Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg - 0

Kategorier

Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Köpinformation

Vi är fast beslutna att skydda den personliga integriteten och säkerheten för våra besökare, anger denna policy hur vi kommer att behandla dina personuppgifter.

Datainsamling

Vi kan samla in, lagra och använda följande typer av personuppgifter:

information om din dator och om dina besök på och användning av denna hemsida, såsom din IP-adress, geografiskt läge, typ av webbläsare, remiss källa, resans längd och antalet sidvisningar.

Information om eventuella transaktioner som genomförs mellan dig och oss på eller i samband med denna webbplats, inklusive information om eventuella inköp du gör på våra varor.

information som du lämnar när du registrerar dig hos oss, såsom namn, e-postadress, postadress, kredit- / betalkortsinformation tillsammans med ett telefonnummer i händelse av att det finns några problem i att behandla din beställning.

information som du lämnar till oss för att prenumerera på vår hemsida tjänster, e-postmeddelanden och / eller nyhetsbrev

någon annan information som lämnas till oss med ditt medgivande inte definierad ovan.

En cookie är en liten textfil som lagras av din webbläsare på din dator eller mobiltelefon hårddisk. Vissa kakor är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera till exempel för att komma ihåg vad du har lagts i din kundvagn när du surfar på webbplatsen. De är användbara eftersom de hjälper oss att förse dig med relevant information, till exempel komma ihåg vad du har i din önskelista eller korg när du kommer tillbaka till vår webbplats. De gör det också möjligt för oss att känna igen din dator (men inte specifikt som använder det) när du går in på vår hemsida och för att förbättra användbarheten och prestanda på vår hemsida. Visa vårt cookiepolicy.

Användning av information

Personuppgifter som lämnas på denna webbplats kommer att användas för de ändamål som anges nedan; Uppgifterna kommer inte att vidarebefordras till tredje part för användning i direkt marknadsföring om vi inte har ditt uttryckliga samtycke. Vi kan använda dina personuppgifter:

för att förbättra din webbupplevelse genom att anpassa hemsidan;

att skicka till dig varor som köpts via hemsidan;

att skicka dig marknadskommunikation;

att handskas med frågor och klagomål från eller om dig i samband med vår service och webbplats;

att tillhandahålla tredje part med statistisk information om vår webbplats användare; att skicka dig marknadsföring information med din uttryckliga tillåtelse via medier inklusive e-post, post och telefon. Du har rätt att säga marknadskommunikation när som helst genom e-post "stop kommunikation" via kontakta oss form;

att skicka orderbekräftelser och fakturor till dig .;

för intern Dokumentation;

att förbättra våra produkter och tjänster;

att kontakta dig för att kunna erbjuda dig kreditvillkor för inköp av varor eller tjänster från webbplatsen; och att följa upp om du har köpt produkter från vår hemsida som en del av våra kundvårdsförfaranden.

Överföring av data

Vi kommer att lagra all personlig information du lämnar på de säkra servrar i vår webbleverantör. Alla elektroniska transaktioner du gör eller tar emot från oss kommer att krypteras med hjälp av SSL-teknik och vi kommer att vidta rimliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att förhindra förlust, missbruk eller ändring av dina personuppgifter. Vi kan inte garantera säkerheten för data som överförs av dig via Internet. Du är personligen ansvarig för att hålla dina personliga inloggningsuppgifter säkert.

Policy Uppdateringar

Vi kan uppdatera denna integritetspolicy från tid till annan genom att publicera en ny version på vår hemsida. Du bör kontrollera denna sida då och då för att säkerställa att du är nöjd med eventuella ändringar.

Data Tillträde

Denna webbplats kan innehålla länkar till andra (tredje part) webbplatser. Vi är inte ansvariga för innehållet eller integritetspolitik nämnda webbplatser. Användningen av tredje parts webbplatser är helt på egen risk och vi tar inget ansvar för innehållet på någon länkad webbplats eller någon länk som finns på en länkad webbplats. Om du öppnar andra platser sedan med hjälp av länkarna, kan dessa platser samla in information från dig som kommer att användas av dem i enlighet med deras integritetspolicy, som vi inte har någon kontroll över. Sekretesspolicyn för tredje parts webbplatser kan skilja sig från vår egen