Valutor:
sweden
  Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg - 0

Kategorier

Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Frakt & Retur

av våra varor EMS Mail Service för att säkerställa snabb och säker leverans till alla destinationer. Och ibland kan vi skicka objekt though DHL, liksom. Vanligtvis kommer varorna sänds ut 2-3 dagar efter mottagen beställning. Låt cirka 5-10 arbetsdagar från avsändandet. Ytterligare förseningar kan inträffa under månaderna september till mars på grund av den höga efterfrågan och tung belastning på posttjänster och seder.

Spårningsmetoder När vi skickar ut din beställning och om du begär, kommer vi att skicka dig som spårningen numrerar och spårning länkar till din registrerade e-postadress. Kontrollera din e-post för länken och spårningsnummer och helt enkelt skriva in denna information i rätt fält och klicka på banan button.Note: Om du inte kan kontrollera det omedelbart med spårning numrerar, vänta med tålamod. Någon gång krävs av leveransföretaget för uppladdning.

Obs: När du tar emot och signering för lasten, måste du inspektera lasten noga för att se om det är perfekt eller inte; du ska skicka brev för oss i stället för att underteckna för om den har någon brott; Vi hjälper dig att bearbeta! Men om efter att ha mottagit och signering för igen sa att produkten har några frågor, vi är i allmänhet oansvarigt!

1. vänligen öppna paketet för att kontrollera om objekt hålls, vänligen vägra att ta emot leveransen. När paketet returneras till oss automatiskt, kommer vi att bekräfta om skadan sker under transporten. Om ja, kommer vi att skicka dig ett nytt av samma modell för utbyte eller fullständigt återbäring dina pengar efter dina önskemål.

2. Om du vill återgå paketet som redan undertecknats av dig, vänligen maila oss för att få leveransadress där ditt paket kan återföras till. Vi skulle ha något ansvar för eventuella saknade paket som orsakas av att återvända till fel leveransadress utan att be om vår kundsupport råd.